2ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει, την Τετάρτη 12 Ιουνίου, το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου [Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο] και θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σε θέματα ναυτικής εκπαίδευσης που ενδιαφέρουν όλους όσους εμπλέκονται με τον κλάδο της ναυτιλίας, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε εκπαιδευτικό επίπεδο. 

Με κεντρικό θέμα "The Challenges of Educating the Seafarer of 2030”, το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις της ναυτικής εκπαίδευσης καλύπτοντας θέματα όπως η ασφάλεια των ναυτικών στη θάλασσα, η προσαρμογή της διαδικασίας προετοιμασίας της νέας γενιάς ναυτικών στις σύγχρονες απαιτήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας όπου η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς και η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

Κορυφαίοι ομιλητές από το χώρο της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλιακής βιομηχανίας θα μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και θα μοιραστούν απόψεις πάνω σε πολλαπλά πεδία του κλάδου ναυτικής εκπαίδευσης, θέτοντας τις βάσεις για την αντιμετώπιση τόσο των βραχυπρόθεσμων, όσο και των μακροπρόθεσμων αναγκών καινοτομίας και απασχόλησης.

Δείτε αναλυτικά τη θεματολογία του Συνεδρίου εδώ

Εξασφαλίστε τη θέση σας για το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης 
δηλώνοντας τη συμμετοχή σας εδώ.