Ακαδημία Superyacht

Προγράμματα Κατάρτισης Πληρώματος Σκαφών Αναψυχής

Ο κλάδος των Superyachts προσφέρει μερικές από τις πιο ελκυστικές και συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα απαιτεί από τους εργαζόμενους σε αυτόν να γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς.

Η Ακαδημία Superyacht του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένη γνώση του τρόπου λειτουργίας, των αρχών και των τάσεων του κλάδου. Για όσους στοχεύουν σε μια καριέρα πάνω στα σκάφη αναψυχής, είτε ως πλήρωμα, είτε ως αξιωματικοί, η Ακαδημία Superyacht του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης. 

G.U.E.S.T 1

Πρόγραμμα εκπαίδευσης θαλαμηπόλων για παροχή υπηρεσιών 7* σε Yacht

Το πρόγραµµα εκπαίδευσης G.U.E.S.T. που παρέχεται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι σχεδιασµένο από την G.U.E.S.T. και οδηγεί σε µία διεθνώς αναγνωρισµένη πιστοποίηση. Στόχος του προγράµµατος είναι η δηµιουργία ολοκληρωµένων επαγγελµατιών θαλαµηπόλων, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες 7* στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον των Σκαφών Αναψυχής.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις βασικές αρχές που διέπουν την προσφορά υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων στον ιδιαίτερο κλάδο των Σκαφών Αναψυχής, να αντιλαμβάνονται την αλυσίδα διοίκησης και την εθιμοτυπία συνάντησης και αλληλεπίδρασης με επισκέπτες από διαφορετικούς πολιτισμούς και περιοχές του κόσμου, να εφαρμόσουν σωστούς χειρισμούς για  την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων, μεθόδους σωστού σερβιρίσματος και αρχές ορθής οροφοκομίας. Για την ολοκληρωμένη υποστήριξη της εκπαίδευσης των Θαλαμηπόλων Σκαφών Αναψυχής, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει διαμορφώσει ειδικό Hospitality Centre, το οποίο περιλαμβάνει Προσομοιωτή Δωματίου, Προσομοιωτή Μπαρ, Εγκαταστάσεις Κουζίνας και Περιβάλλον Προσομοίωσης Σέρβις (Fine Dining).

Διάρκεια

1 εβδομάδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

G.U.E.S.T. 1

  • Διαχείριση Εσωτερικού Χώρου σε Σκάφη Αναψυχής
  • Υπηρεσίες Επισιτισμού σε Σκάφη Αναψυχής
  • Οινολογία & Ανάμιξη Ποτών
Επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία:

Νοέμβριος 2021

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών