Η Superyacht Academy στηρίζει το Olympic Yacht Show ως Premium Educational Partner

Η Superyacht Academy στηρίζει το Olympic Yacht Show ως Premium Educational Partner 1400 898 maritimeacademy.mitropolitiko.edu.gr

Με ισχυρή παρουσία στα μεγαλύτερα events του θαλάσσιου τουρισμού, η Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετέχει ως Premium Educational Partner στην 1η διοργάνωση του Olympic Yacht Show. Πρόκειται για το ναυτικό σαλόνι που διοργανώνει η ΟΝDECK EVENTS σε συνεργασία με την Olympic Marine. Είναι το μοναδικό με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία, καθώς και στα Mega Yachts και στο στερέωμα που τα περιβάλλει.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου, τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα, το show αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει πανελλαδικές πρεμιέρες με τη συμμετοχή 60-70 Luxury Yachts, αλλά και νέων μοντέλων αξίας που ξεπερνά τα 200,000 €. Επιπλέον, στο show θα έχουν παρουσία περισσότεροι από 100 οίκοι και ναυπηγία του εξωτερικού.

To Olympic Yacht Show φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα επικοινωνίας για τη μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής. Απώτερος στόχος της φετινής διοργάνωσης του Olympic Yacht Show είναι να αποτελέσει την πλατφόρμα επανεκκίνησης για την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, σε μια από τις κορυφαίες και καλά οργανωμένες μαρίνες σε όλη τη Μεσόγειο, που ξεχωρίζει για το καλαίσθητο και λειτουργικά σχεδιασμένο περιβάλλον της.