Ακαδημία Superyacht

Προγράμματα Κατάρτισης Αξιωματικών Καταστρώματος σε Σκάφη Αναψυχής

Η Ακαδημία Superyacht του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει πρότυπα προγράμματα εκπαίδευσης πληρώματος τα οποία φέρουν την έγκριση της Ακτοφυλακής του Ηνωμένου Βασιλείου (MCA), του Royal Yachting Association (RYA) και της Διεθνούς Ένωσης Ιδρυμάτων Ναυτικής Εκπαίδευσης (IAMI).

Τα προγράμματα εκπαίδευσης σκαφών αναψυχής που προσφέρει η Ακαδημία Superyacht έχουν σχεδιαστεί ώστε να προετοιμάζουν άρτια τους μελλοντικούς επαγγελματίες και να τους παρέχουν προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν και να ξεχωρίσουν σε έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό κλάδο. 

Yacht Steward

Πρόγραμμα εκπαίδευσης θαλαμηπόλων σε Yacht

Ο επαγγελματισμός και το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των θαλαμηπόλων σκαφών αναψυχής αποτελούν στοιχεία καθοριστικής σημασίας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην ιδιαίτερα απαιτητική βιομηχανία του Superyacht. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θαλαμηπόλων YachtStewardείναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που παρέχει στους συμμετέχοντες ένα εξαιρετικό σύνολο δεξιοτήτων, το οποίο συνδυάζει τις αρχές του Σέρβις 7* και τις αρχές της ορθής οροφοκομίας, ενώ παράλληλα τους προσφέρει γνώσεις βασικού χειρισμού του εξοπλισμού των σκαφών αναψυχής αλλά και παροχής υπηρεσιών που θα είναι σε θέση να προσφέρουν κατόπιν αιτήματος.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Yacht Steward στοχεύει στο να αναδείξει θαλαμηπόλους σκαφών αναψυχής με συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που θα τους επιτρέψουν να ξεχωρίσουν στον ιδιαίτερο κλάδο των Σκαφών Αναψυχής.
Για την ολοκληρωμένη υποστήριξη του προγράμματος εκπαίδευσης θαλαμηπόλων YachtSteward, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει ειδικό HospitalityCentre, το οποίο περιλαμβάνει Προσομοιωτή Δωματίου, Προσομοιωτή Μπαρ, Εγκαταστάσεις Κουζίνας και Περιβάλλον Προσομοίωσης Σέρβις (FineDining).

Διάρκεια

4 εβδομάδες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Yacht Steward

  • G.U.E.S.T. 1
  • Special event planning
  • Teambuilding & communication skills
  • Introduction to wire & rope handling
  • Introduction to yacht wellness & massage treatment
  • Introduction to beauty therapy
  • RYA VHF
  • RYA Powerboat (Level 2)
Επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία:

Νοέμβριος 2021

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών