Ακαδημία Superyacht

Προγράμματα Κατάρτισης Αξιωματικών Καταστρώματος σε Σκάφη Αναψυχής

Η Ακαδημία Superyacht του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει πρότυπα προγράμματα εκπαίδευσης πληρώματος τα οποία φέρουν την έγκριση της Ακτοφυλακής του Ηνωμένου Βασιλείου (MCA), του Royal Yachting Association (RYA) και της Διεθνούς Ένωσης Ιδρυμάτων Ναυτικής Εκπαίδευσης (IAMI).

Τα προγράμματα εκπαίδευσης σκαφών αναψυχής που προσφέρει η Ακαδημία Superyacht έχουν σχεδιαστεί ώστε να προετοιμάζουν άρτια τους μελλοντικούς επαγγελματίες και να τους παρέχουν προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν και να ξεχωρίσουν σε έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό κλάδο. 

Yacht Captain Special Training

Ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Καπετάνιων σε Yacht

Ο Καπετάνιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια, την οµαλή λειτουργία και την πλοήγηση του σκάφους, ενώ παράλληλα είναι ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη. Οι αξιωµατικοί του Εµπορικού Ναυτικού επιλέγονται πολύ συχνά για τη θέση του πλοιάρχου σε σκάφη αναψυχής, καθώς η πρότερη εµπειρία τους στην πλοήγηση εµπορικών πλοίων τους έχει εξοπλίσει µε σηµαντικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν µε επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις του πολυδιάστατου ρόλου τους σε ένα σκάφος αναψυχής.

Η διαχείριση ενός σκάφους αναψυχής (superyacht, mega yacht) διαφέρει κατά πολύ από τη διαχείριση και πλοήγηση των πλοίων του Εμπορικού Ναυτικού. Το Ειδικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Καπετάνιων Σκαφών Αναψυχής στοχεύει στο να βοηθήσει τους αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού να κάνουν μία επιτυχημένη στροφή στο χώρο του yachting προσαρμόζοντας με βέλτιστο τρόπο τις ικανότητές τους στις ανάγκες του κλάδου.

Διάρκεια

3 εβδομάδες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Yacht Captain Special Training

  • Superyacht maintenance
  • Vessel handling & maneuvering
  • Anchoring / docking techniques
  • Leadership & crew management
  • Bays & anchorage places for superyachts in the Mediterranean sea
  • Introduction to yacht budgeting
  • Essential rules & behavior for guest approach
Επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία:

Ιανουάριος 2022

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών