Τιμητικό Bραβείο στα Yachting Awards 2019 για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Τιμητικό Bραβείο στα Yachting Awards 2019 για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο 1152 768 maritimeacademy.mitropolitiko.edu.gr

Η Maritime & Superyacht Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίθηκε στα Greek Yachting Awards 2019 με Honorary Award για τα πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει σε συνεργασία με τη Warsash Superyacht Academy, καθώς και τη συνολική συμβολή της στην Ανάπτυξη του κλάδου του Yachting.  Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, μέλος της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ.

Yachting Awards πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έλαβαν χώρα στο στο Ζάππειο Μέγαρο.  Στόχος του θεσμού είναι να τιμήσει τους πρωταγωνιστές των κλάδων του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής αποτίοντας φόρο τιμής στις εταιρίες και τις προσωπικότητες που, επί δεκαετίες, αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του κλάδου με το όραμα και τις καινοτόμες ιδέες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαία στελέχη από την πολιτική και επιχειρηματική σκηνή της χώρας, όπως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, η κ. Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ, ο κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, γενικός γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Αντώνης Στελλιάτος, Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ , ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών, o κ. Γιώργος Πατέρας, πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η κ. Ειρήνη Νταϊφά, Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, ο Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΕΕΝΕ και CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ο κ. Magdi Halawani αντιπρόεδρος του Ελληνοαραβικού επιμελητηρίου κ.α.

Αυτή η νέα διάκριση αναδεικνύει την ποιότητα των προγραμμάτων εκπαίδευσης της Ναυτικής και Superyacht Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ενισχύοντας την κυρίαρχη θέση που κατέχει, προετοιμάζοντας πολύτιμα στελέχη για σταδιοδρομία στον κλάδο του Yachting.