Ναυτική ακαδημία mitropolitiko.edu.gr

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου 2560 1707 maritimeacademy.mitropolitiko.edu.gr

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχε την τιμή να υποδεχτεί τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, στο πλαίσιο της δράσης Be Captain for a Day. Τον κ. Μώραλη υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος και ο Επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας και μέλος του Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Ρωμανός Ροδόπουλος.

Περιηγηθείτε εικονικά στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας κάνοντας κλικ εδώ.

Στη διάρκεια της ξενάγησής του στο Campus, ο Δήμαρχος Πειραιά είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην αίθουσα του Προσομοιωτή Γέφυρας DNV-A 240° της TRANSAS και να δοκιμάσει τις ικανότητες του στη διακυβέρνηση ενός πλοίου. Ο Προσομοιωτής Γέφυρας που διαθέτει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους, εντυπωσιακότερους και λειτουργικότερους προσομοιωτές γέφυρας της παγκόσμιας αγοράς που προσομοιάζει τη διακυβέρνηση ενός πλοίου του Εμπορικού Ναυτικού σε πραγματικές συνθήκες – με ποικιλία καιρικών συνθηκών και με προορισμούς υπαρκτά λιμάνια ανά τον κόσμο.

Ναυτική ακαδημία mitropolitiko.edu.gr
Ναυτική ακαδημία mitropolitiko.edu.gr

Λίγα λόγια για τη δράση Be Captain for a Day

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, συμμετέχοντας στις «Ημέρες Θάλασσας 2020», τον θεσμό που εορτάζεται για 6η χρονιά από τον Δήμο Πειραιά, διοργάνωσε τη δράση Be Captain for a Day, δίνοντας τη δυνατότητα σε επισκέπτες και ενδιαφερόμενους να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ναυτικής Ακαδημίας στον Πειραιά και να κάνουν χρήση του κορυφαίου Προσομοιωτή Γέφυρας DNV-A 240° της TRANSAS (Full Mission Bridge Simulator) που βρίσκεται στα εργαστήρια της Ακαδημίας.