Ναυτική ακαδημία mitropolitiko.edu.gr

SHIPPING LEADERS IN RESIDENCE: διάλεξη με εισηγητή τον Δρ. Σταύρο Μειδάνη

SHIPPING LEADERS IN RESIDENCE: διάλεξη με εισηγητή τον Δρ. Σταύρο Μειδάνη 1080 1080 maritimeacademy.mitropolitiko.edu.gr

Την Πέμπτη 5.3.2020, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας, υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του στον Πειραιά τον Δρ. Σταύρο Μειδάνη, DPA / CSO / S&Q Manager της Capital Ship Management Corp. Με θέμα “Key Trends and Challenges for the Future of Shipping”, ο εισηγητής θα παρουσιάσει τις νέες τασεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου της Ναυτιλίας.

Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού Shipping Leaders in Residence. Θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Campus Πειραιά [Κολοκοτρώνη 110], και ώρες 18:00-20:00, και απευθύνεται σε φοιτητές, απόφοιτους και επαγγελματίες στη Ναυτιλία και στα ναυτικά επαγγέλματα.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης

Ελεύθερη Συμμετοχή. Απαιτείται κράτηση θέσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δημήτρης Καραντάνης Ι Τ 210 41 21 200 Ι dkarantanis@mitropolitiko.edu.gr


Λίγα λόγια για το θεσμό Shipping Leaders in Residence

Στο πλαίσιο του θεσμού Shipping Leaders in Residence το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί, καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, διακεκριμένους εκπρόσωπους και προσωπικότητες με ισχύ από τον κλάδο της Ναυτιλίας, οι οποίοι παρουσιάζουν ένα θέμα σχετικό με την ναυτιλιακή βιομηχανία και τη ναυτική πραγματικότητα ενημερώνοντας παράλληλα τους φοιτητές για τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο παγκοσμίως.