Ακαδημία Superyacht

Προγράμματα Κατάρτισης Πληρώματος Σκαφών Αναψυχής

Ο κλάδος των Superyachts προσφέρει μερικές από τις πιο ελκυστικές και συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα απαιτεί από τους εργαζόμενους σε αυτόν να γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς.

Η Ακαδημία Superyacht του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένη γνώση του τρόπου λειτουργίας, των αρχών και των τάσεων του κλάδου. Για όσους στοχεύουν σε μια καριέρα πάνω στα σκάφη αναψυχής, είτε ως πλήρωμα, είτε ως αξιωματικοί, η Ακαδημία Superyacht του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης. 

Deck Hand

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Deck Hand σε Υacht και Superyacht

Όλα τα µέλη του πληρώµατος σε ένα superyacht πρέπει να ενστερνίζονται τις ίδιες αρχές επαγγελµατισµού και προσήλωσης στις παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, και οι ναύτες δεν αποτελούν εξαίρεση. Τα καθήκοντα ενός ναύτη περιλαµβάνουν από τον καθαρισµό και την ορθή συντήρηση του εξοπλισµού του σκάφους, µέχρι την υποστήριξη στις διαδικασίες ελλιµενισµού και πρόσδεσης, αλλά και στις υπηρεσίες προς τους πελάτες εφόσον ζητηθεί.

Το πρόγραµµα κατάρτισης Deck Hand στοχεύει στο να αναπτύξει στους συµµετέχοντες τις δεξιότητες και γνώσεις που είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ρόλου τους, και, παράλληλα, στο να τους διευρύνει τον ορίζοντα σκέψης, ώστε να µπορούν να λειτουργούν δηµιουργικά, µε ήθος και θετική προσέγγιση στον χώρο εργασίας τους.

Διάρκεια

4 εβδομάδες

Μαθήματα

Deck Hand

  • Introduction to the superyacht industry
  • Deck hand course
  • STCW basic safety training & proficiency in security awareness
  • RYA VHF
  • RYA Powerboat (Level 2)
  • Teambuilding & communication skills
Επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία:

Νοέμβριος 2021

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών