Η Ναυτική & Superyacht Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στη μεγάλη έκθεση του Yachting στην Ελλάδα, ως Premium Educational Partner.

Η Ναυτική & Superyacht Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στη μεγάλη έκθεση του Yachting στην Ελλάδα, ως Premium Educational Partner. 1200 720 maritimeacademy.mitropolitiko.edu.gr

Με σταθερή παρουσία και σύνδεση με τα μεγάλα events, η Ναυτική & Superyacht Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ναυτικής εκπαίδευσης στη Ν. Ευρώπη, συμμετείχε ως Premium Educational Partner, στο Olympic Yacht Show 2022, τον θεσμό που αποσκοπεί στην ανάδειξη των σκαφών αναψυχής και εξέλιξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας.

Φιλοξενώντας περισσότερους από 75 εκθέτες και με τους επισκέπτες να φτάνουν τους 20.000, η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε τους αριθμούς της περσινής χρονιάς. Όσοι επισκέφτηκαν τη μεγάλη «γιορτή» του yachting είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την κατασκευαστική δεξιοτεχνία κορυφαίων ναυπηγείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βλέποντας 100+ στο φυσικό τους περιβάλλον -μέσα στο νερό- πολλά εκ των οποίων έκαναν ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Το 2ο Olympic Yacht Show έλαβε χώρα στην στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, με τη συμμετοχή κορυφαίων οίκων και κατασκευαστών.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι θεσμικών φορέων όπως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού, Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Γιώργος Αλεξανδράκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννης Ραχωβίτσας κ.α.

Το 2ο Olympic Yacht Show διοργανώθηκε από την ONDECKEVENTS και έλαβε χώρα στην στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, με τη συμμετοχή κορυφαίων οίκων και κατασκευαστών. Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.