Το Βραβείο SAFETY4SEA Training Award στη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Βραβείο SAFETY4SEA Training Award στη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου 800 533 maritimeacademy.mitropolitiko.edu.gr

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Ναυτικής & Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης στη Ν. Ευρώπη, με πλήθος πιστοποιήσεων από διεθνείς φορείς και ενώσεις του κλάδου, έλαβε το βραβείο SAFETY4SEA Training Award 2019, για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης στα προγράμματα σπουδών που προσφέρει σε αποκλειστική συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Warsash School of Maritime Science and Engineering του Πανεπιστημίου Solent στο Southampton, το οποίο αποτελεί ηγέτη στις σπουδές Ναυτιλίας.

Τα βραβεία SAFETY4SEA απονεμήθηκαν σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στον Πειραιά. Ο θεσμός πραγματοποιείται ετησίως με σκοπό να επιβραβεύσει εταιρίες και εκπροσώπους του ναυτιλιακού κλάδου που ξεχωρίζουν για τις πρακτικές τους στις εξής κατηγορίες: Αριστεία, Βιωσιμότητα, Εκπαίδευση ,Τεχνολογία, Πρωτοβουλία, Προσωπικότητα και Ηγετική Ικανότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις υπόλοιπες κατηγορίες των βραβείων SAFETY4SEA, τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι νικητές που τελικά βραβεύτηκαν είναι παγκοσμίου φήμης εταιρίες, καθώς και σημαίνουσες προσωπικότητες του κλάδου. Μετά τη διάκρισή της στο κομμάτι της Εκπαίδευσης, η Ναυτική Ακαδημία του Κολλεγίου συγκαταλέγεται στη λίστα με τους παγκοσμίου βεληνεκούς ηγέτες της Ναυτιλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και της Ναυτικής Ακαδημίας, καθώς και εκπρόσωποι από το συνεργαζόμενο Sοlent University του Southampton.